Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Het is bij ons mogelijk om al een ruimte te huren vanaf 3m2, de 2 meest voorkomende boxxen die wij verhuren zijn die van 12m2 en van 25m2  dit komt omdat wij vaak zien dat mensen altijd ruimte te kort komen als ze eenmaal bezig zijn met verhuizen (bv),    nu willen wij dit voorkomen door gewoon een grotere unit aan u te verhuren voor een super lage prijs!! zo zit u nooit met het versjouwen naar een andere unit.

Mocht u toch een andere formaat nodig hebben  kunt u deze kosteloos omruilen.

Waar kan ik terecht voor informatie?

U kunt altijd even langskomen op onze vesteging maar u kunt ook bellen of mailen naar ons en dan heeft u binnen 15min een antwoordt

Hoe lang loopt mijn contract? 

De contracten die wij hanteren voor het verhuur van de self storage zijn maandelijks opzegbaar en er zijn geen bijkomende kosten aan verbonden.

Hoe zijn mijn goederen beveiligd? 

Uw goederen zijn beveilig door middel van een slot (waar alleen de eigenaar een sleutel van heeft) door 24uur camera bewaking, door personeel wat er 17uur per dag is en door het hek aan de voorkant waar alleen klanten de sleutel van hebben.

Moet ik lang op voorhand reserveren?

Meestal hebben wij nog boxen leeg staan en kunt u dezelfde dag nog terecht om u spullen te stallen. Maar wij raden aan om even contact op te nemen om teleurstellingen te voorkomen.

Hoe kan ik snel een unit huren?

Om voor een snelle afhandeling te zorgen kunt u het best langskomen, wij hebben altijd contracten liggen en spullen in huis. Zo kunt u meteen een unit in gebruik nemen.

Vanaf wanneer start mijn contract? 

vanaf de 1e dag dat u de unit in gebruik neemt.

Waaruit bestaat mijn eerste factuur?

Uw eerste factuur bestaat uit de eerste maandelijkse vergoeding, de borg, administratiekost, eventueel aangevuld met de aankoop van een slot en een vergoeding voor de verzekering.

Wat mag er gestockeerd worden?

Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Zolang het geen ontvlambare of oplosbare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen, levende of illegale goederen betreft kan het gestockeerd worden.

Wat zijn de condities van de units?

Alle units zijn schoon, droog en verlucht. De binnen-units zijn bovendien verwarmd (minimum temperatuur 16°C). Ideale omstandigheden om archieven, kritische producten (bijv. electronisch materiaal) en dergelijke op te slaan.

Hoe kan ik laden en lossen? 

Met elke luxe personenwagen (auto) kunt u doorrijden tot aan u unit!. Mocht u met een grote bus komen kunt u de spullen zo overladen op een kar en tot u unit rijden.

Start typing and press Enter to search